FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

 

Försäljningsvillkor

Dessa försäljningsvillkor gäller vid försäljning och leverans inom Sveriges gränser till företag. Vid försäljning och leverans inom övriga EU och utanför EU förbehåller vi oss rätten att tillämpa andra villkor. Vänligen kontakta oss för närmare besked om på vilka villkor sådan försäljning och leverans kan ske.

Öppettider

Tokige Tures Online butik har öppet dygnet runt, året runt för att beställa varor. Önskar Du komma i kontakt med oss personligen nås vi på telefon 0480-86085. Vi har öppet mån-fre 10.00-21.00 Meddelande går även bra att lämna på info@tokigeture.se.

Leveranstider

För att vara så rationella som möjligt och hålla så låg prisbild till Dig som kund önskar vi Din huvudbeställning i god tid före Din leveransdag. Vi levererar normalt inom 2-5 dagar. Naturligtvis föröker vi även hjälpa till om det skulle bli en sen order ibland.

Vid beställning via Tokige Tures Onlinebutik träffas avtal om köp först efter det att Din order har kommit till vår kännedom och accepterats av oss. Om Din order inte accepteras av oss kontaktar vi Dig snarast. Vi ansvarar inte för skador som Du drabbas av på grund av att Din order förvanskas eller inte når oss.

Orderbekräftelse

Om Du önskar en orderbekräftelse kan Du begära det när Du gör Din beställning. Vi skickar då en orderbekräftelse till Dig när vi har accepterat Din beställning.

Mervärdesskatt

Mervärdesskatt tillkommer på alla angivna priser. Livsmedel 12%.

 

 

Betalningsvillkor Företag

 

FAKTURA:

Vi levererar mot faktura i efterskott om Du som kund är kreditgodkänt aktiebolag. Kreditgodkända kunder faktureras mot faktura 14 dagar netto. Därefter debiteras dröjsmålsränta 23%. Vi förbehåller oss rätten att inte leverera till ej kreditgodkända kunder. Ej kreditgodkända kunder levereras mot förskottsbetalning efter separat överenskommelse. Vid ej korrekta leveransuppgifter debiterar vi den extrakostnad som uppstår för oss hos fraktbolaget.

Leveransvillkor företag

Vid order över 6000:- till en och samma adress levererar vi fraktfritt. På order under 6000:- debiteras frakt från 99:-. Vi anlitar DHL vid transporter.

 

 

Betalningsvillkor och leveransvillkor privatpersoner

Vi levererar till privatpersoner endast mot förskottsbetalning om inget annat är övverenskommet. Vid order över 6000:- till en och samma adress levererar vi fraktfritt På order under 6000:- debiteras frakt från 99:-. Vi anlitar DHL vid transporter. Leverans till privatpersoner sker endast mot direktbetalning. Leverans sker med DHL till närmaste utlämningskontor.

Returer & Reklamationer

Retur av varor kan ej ske utan säljarens godkännande. Maila gärna eller ring oss så meddelar vi fraktbolaget att det finns returgods att hämta. Varor som tagit skada hos kund pga felaktig förvaring ersätts ej, ej heller öppnade felfria förpackningar. Kontakta oss på 0480-86085 eller info@tokigeture.se vid returer eller reklamation.
Senast 1 vecka efter varans leverans ska Tokige Ture kontaktas.

Reservation

Reservation för att enstaka prisjusteringar eller tryckfel kan förekomma på angivna priser.

Sortiment

Söker Du något som Du inte hittar i vår prislista eller fråga oss via mail eller ring oss så hjälper vi Dig gärna.

Välkommen med Din order!

——————————————————————————–

Firma: Tokige Ture AB
Postadress: Fiskaregatan 10 39365
Besöksadress: Kaggensgatan 27
Bolagets säte: Kalmar

Org nr: 556953-6229 Tokige Ture innehar F-skattebevis.

Kontaktuppgifter: Tel 0480-86085 • E-post: info@tokigeture.se

telefon- & öppettider i butiken: Måndag – Torsdag 10:00-18:00 Fredag 10:00-18:30 Lördagar 10.00-17.00 söndagar 12.00-16.00

Bankgiro: 277-1699