Inkl/Exkl moms

Påskgodis

Upptäck årets godaste

påskägg här!

Vackra påskägg med innehåll i världsklass!

Vi på Tokige Ture ser till att ha det färskaste, finaste och såklart godaste påskgodiset så fort den kära högtiden närmar sig.

När ni beställer påskägg hos oss ser vi till att fylla både påskäggshalvorna så att ägget blir proppfullt- vi lovar er att vi har fått öva länge för att lära oss stänga dessa ägg efter att vi fyllt dem, det är ren och skär konst!
De påskägg som godiset levereras i är utav bästa kvalitet från en tillverkare i Tyskland och äggen kommer i många olika vackra motiv och storlekar.

Vi har levererat påskägg fyllda med kvalitetsgodis i 25 år- som både är en fröjd för ögat och smaklökarna.

Ge oss förtroendet att fylla ett uppskattat påskägg till dina anställda, bästa kunder eller samarbetspartners. Det finns ingen som inte uppskattar uppmärksamhet i form utav ett vackert och gott påskägg!

Stora Påskägg

Varför inte överraska någon med en oslagbar present – ett påskägg fyllt med den allra godaste konfektyren. En vän, en familjemedlem eller varför inte dina anställda på företaget? Vi har levererat Påskägg till nöjda och återkommande företag och privatpersoner i 24 år. Vi erbjuder som alltid “sprängfyllda” kvalitetsägg med det bästa innehållet!

Små Påskägg

En företagsgåva uppskattas av såväl personal, medarbetare och/eller kunder och alla tycker vi om godis så vad kan vara mer lämpligt att köpa som företagspresent till påsk än just ett påskägg? Gör det extra lyxigt med ett påskägg fyllt med underbart goda praliner inuti En fröjd både för ögat och för smaklökarna.

Påskkorgar

Våra unika påskprodukter är fyllda med marknadens bästa konfektyr. Påskprodukterna är fyllda med upp till 60 sorter speciellt och noga utvald konfektyr. Dessa slår vi på begäran in i sprakande cellofan till en helhetsupplevelse både för ögat och smaklökarna.