Julgodis

Upptäck årets godaste

julgodis här!

Julgåvor i världsklass!

Visste du att vi svenskar anses vara bäst i världen på att äta godis? Julen är inget undantag utan snarare den största godishögtiden.
Under juletid finner ni fräscht och smakrikt julgodis hos oss på Tokige Ture i form av alla tänkbara sorter och smaker. Bjud din personal och dina kunder på gott godis av de finaste märkena, vi har godis som garanterat passar den mest kräsne godisälskaren!

Under julen visar många uppskattning i form av gåvor till varandra- något du kan finna hos oss på Tokige Ture. Slipp böket med att springa och leta efter julklappar i affärerna och beställ istället julgåvor hos oss.

Vi erbjuder er färdiga julkorgar och julsäckar som är sprängfyllda med över 50 olika sorters pappersinslaget godis. Dessa julgåvor är vackert utsmyckade med både röda bastband, cellofan och juliga rosetter. Våra julgåvor är kundunika och passar perfekt till att ge bort som gåva, både under företagsfesten eller som uppskattning till era bästa kunder.

Julkorgar

Dags att inhandla julgodis? Vill du överraska din personal, medarbetare eller dina kunder? Vi har den perfekta julkorgen för alla.  Vi levererar julkorgar till både företag och privatpersoner. Vi arbetar alltid med marknadens bästa inslagna konfektyr och har idag en stor och trogen kundkrets vilket är en garanti för dig som kund att du alltid får det bästa hos oss. Bara förra året köpte våra kunder mer än 5000 julkorgar och säckar.

Julsäckar

Våra julsäckar kan du både handla direkt i butiken eller på vår webbshop allt desutom till mycket förmånliga priser. I julstressen har man inte alltid tid att sätta ihop en egen säck, varför inte överlåta detta åt oss. Ta gärna en titt i vår webbshop, låt dig inspireras och välj det som passar just dig allra bäst. Vill du att vi levererar din julsäck? Inga problem, vi skickar över hela Norden. Vi handdtextar även julkortkort med er julhälsning.

Övrigt Julgodis

Godis och konfektyr är något som vi alla tycker om och uppskattar. Detta är också utan tvekan den
perfekta julklappen som du alltid kan vara nöjd med. Vi skapar fixar julgodiset åt dig. Vårt julgodis är fräscht, gott, och inslaget i högglansig cellofan med dekorativt rött metalic band.